Apple-event officieel op 27 maart

Apple heeft een uitnodiging verstuurd voor een Apple Education Event op dinsdag 27 maart. Vermoedelijk worden daar nieuwe iPads, een opvolger van de iPhone SE en nieuwe Macs onthuld. Let op: de aankondigingen beginnen al om 17:00 uur Nederlandse tijd.

Apple Event

Het evenement heeft als motto “Let’s take a field trip” en wordt deze keer georganiseerd in Chicago, op de Lane Tech College Prep High School. Het event start om 10:00 uur lokale tijd ‘s morgens, dus dat is 17:00u bij ons in Nederland en België. Dit wijst er extra op dat alles in het teken zal staan van onderwijs. Ook schrijft Apple in de uitnodiging: “Join us to hear creative new ideas for teachers and students”.

Livestream?
Het event zal waarschijnlijk zoals gebruikelijk via een Apple Event livestream te volgen zijn.