Zo volg je de livestream van het komende Apple-event NU OOK VIA CHROME EN FIREFOX

Wil jij tijdens het komende Apple-event de livestream volgen? Dat kan! Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van het Apple-event zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook, Phil Schiller en anderen kunt zien. In dit artikel vertellen we hoe het werkt.

WWDC livestream event kijken

Als Apple-fan wil je natuurlijk de livestream meekijken als Apple de nieuwste producten tijdens WWDC aankondigt. Dit kan via de iPhoneiPad, Mac en Apple TV, maar ook met een Windows- of Android-toestel. Bij WWDC 2018 is nieuw dat je de livestream ook via Chrome en Firefox kunt kijken (via deze link). Je zit dus niet meer vast aan Safari of Microsoft Edge. Wel geeft Apple aan dat de stream het best werkt in de eigen Safari-browser. WWDC 2018 vindt plaats in de eerst week van juni en de livestream van de keynote is op maandag 4 juni te zien. We verwachten aankondigingen van iOS 12, macOS 10.14, tvOS 12 en watchOS 5, plus nog wat hardware-aankondigingen zoals een MacBook Pro en mogelijk ook de iPhone SE 2.Apple event met sterren